lezen Nieuw

VOORAANKONDIGING workshop: Activism through creative writing

De Amerikaanse ambassade in Suriname en de Schrijversvakschool organiseren samen een 1 daagse workshop:  ACTIVISM THROUGH CREATIVE WRITING.

Ming Lauren Holden zal in het kader van de Women’s History Month in Suriname een serie lezingen/workshops verzorgen in de periode 10 – 14 maart 2014.
De schrijfster zal seminars leiden met jeugdgroepen, journalisten, aspirant-schrijvers, vrouwelijke gemeenschapsleiders en uiteraard het grote publiek.

Het idee is om de rol van het creatief schrijven te benadrukken en vrouwen mondiger  te maken in hun vrije meningsuiting. Creatief schrijven machtigt, geneest en transformeert. Op 11 maart is de Schrijversvakschool aan de beurt en we starten om 6 uur n.m. We kunnen slechts 15 personen op die dag accommoderen.
Geïnteresseerden kunnen zich alvast opgeven, via sms 8563674 of email info@schrijversvakschool.org. Studenten van de Schrijversvakschool doen automatisch mee.lauren holden

Ming Lauren Holden is een award-winning schrijfster: ga naar haar website voor haar indrukwekkende schrijfcarrière.
Grijp deze kans en doe je voordeel mee! Creatief Schrijven kan je overal inzetten. Vrouwen én mannen zijn uitgenodigd! We hadden het al gezegd; vakmanschap in 2014! De inschrijving voor deze gastcollege start nu. Wees er dus gauw bij.

 

Let wel: het gastcollege is in het Engels.

 

Namens de Amerikaanse Ambassade
en de Schrijversvakschool Paramaribo