Digitaal lezen: publiceren van E-books

Digitaal lezen: publiceren van E-books

Weet je dat je bij mij terecht kan voor het maken van E-BOOKS?
E-books zijn electronic books (tekst van een boek in digitale vorm) die je vanaf je computer, laptop of mobieltje kunt lezen. Je kunt ze downloaden.

E-books zijn goedkoper in aanschaf. Ze verzamelen geen stof, nemen weinig ruimte in beslag, en vergelen vooral niet door vocht.
Je kun e-books overal en altijd kopen. De letters kun je groter maken en het lettertype zelf kiezen waarin je graag leest. E-books blijken ook ideaal te zijn voor mensen die dyslectisch zijn of zichtproblemen hebben.

Het voordeel van een EPUB is dat je ze niet kan kraken. Niemand kan plagiaat plegen.

Het enige wat je doet is de tekst of het bestand naar mij mailen. Een cover (illustratie/foto) , ISBN (eventueel), gegevens van de auteur, publicatie datum, copyrights en dergelijke. Ik bespreek het dan eerst telefonisch of via zoom.


Ik doe het voor SRD 5,- per A4. Bij meer dan 100 pagina’s betaal je SRD 4.50,- per A4.

De originele tekst mag voetnoten hebben (voor een vertaling van een woord of bronverwijzing, notitie enz.) De hoofdstukkenindeling graag ook, maar niet met hyperlinks. Dan weet ik bijvoorbeeld hoe en waar ik hoofdstukken plaats, zodat je meteen met een muisklik of ‘fingertouch’ naar het betreffende hoofdstuk of paragraaf springt.

Maak contact: 856 3674 of via info@schrijversvakschool.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *