Programma juni – augustus 2020

Bijgaand de planning voor de trainingen online.

Woensdag 17 juni 2020: Kennismakingsles (gratis)
Opgave via info@schrijversvakschool.org

2 reacties op “Programma juni – augustus 2020

 1. Beste Ruth,

  Is het niet een van de allereerste voorwaarden, dat jij je normaal kenbaar maakt en dan ook een profielfoto plaatst.
  Als je dat niet doet, dan heb je wat te verbergen en verlies jij dus alle vertrouwen van degenen die jou bezoeken en van personen die jij bezoekt.
  Dus nogmaals dit is NOT DONE.
  Eerlijkheid begint bij openheid en dat heeft in welke samenleving dan ook te gelden, feitelijk dan wel digitaal.
  En als jij op internet gaat, dan is het des te belangrijker, vanwege de fysieke afstanden!

  Hartelijke groet,
  Roy K. Nai Chung Tong
  Leiden – Nederland.

  1. Beste meneer,
   Ik ben niet zo ijdel. Het werk gaat voor. Het is sinds begin juni dat ik de website van de Schrijversvakschool heb toegevoegd aan mijn persoonlijke website. Dit komt omdat ik het jaarabonnement voor twee websites mij niet meer kan permitteren. De COVID crisis maakt ook dat wij/ik andere besluiten moet nemen. Als u mijn naam in Google tikt, vindt u tig foto’s van Ruth San A Jong. Die zijn overigens ook op de website te vinden. Uw opmerkingen over eerlijkheid en openheid slaan wat mij betreft nergens op. In Linked in staat ook mijn profielfoto en bij de activiteiten van de Schrijversvakschool prijk ik bijna op elke foto. De websites bestaan al langer dan 10 jaar. Gaat u in de zoekmachine van de site en klikt u de naam. Dat is niet zo moeilijk. Als u een gebruiker van het internet bent, dan weet u wel uw weg te vinden neem ik aan.

   Met beste groet,
   Ruth San A Jong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *