SCHRIJVERSVAKSCHOOL CONTINUEERT HAAR DIENSTEN ONLINE

OOK IN TIJDEN VAN COVID 19

Online coaching was al een onderdeel van de diensten die de Schrijversvakschool aanbood. In deze ‘COVID 19 tijd’ hebben wij geen keus om dit type onderwijs te continueren. Ons en uw werk heeft dus gewoon voortgang. Het is mogelijk om in groepen of individueel les te volgen via de computer. 

Het enige wat u nodig heeft is een computer/laptop (met camera en geluid), een internetverbinding en de wil om op een andere manier om te gaan met onderwijs en leren. Voor de ‘ingewijde’ is deze informatie niet nodig.

Bedrijven en organisaties kunnen telefonisch contact met ons maken om de werkwijze door te nemen.

Online classroom: Alsof er niks is veranderd!

Naast online lessen delen wij ook naslagwerk via ons digitaal prikbord waar u toegang krijgt via een code. Hand-outs bij de lessen krijgt u ook van ons. Aan u de keus om te printen of te besparen op inkt.

Laten wij de opties bespreken: 

  1. Online lessen (wij hosten de training, u hoeft alleen maar de uitnodiging te accepteren en de applicatie te downloaden).
  2. Feedback op tekst/manuscript (thesis, gedichten, roman, verhalenbundel, columns, zakelijke correspondentie, copywriting, teksten voor cartoons en dergelijke. In alle typen teksten kunnen wij u adviseren die beter te schrijven.
  3. e-books/publicaties samenstellen (e-pubs).
  4. Schrijfbegeleiding in Creatief- en Literair schrijven.

Alle modules(genres) en trainingen kunt u volgen. De module ‘American literature in Suriname’ zijn wij aan het afronden en kijken naar de mogelijkheden voor een vervolg. In verband met “Social Distancing” zijn wij nog voorzichtig met de uitleen van boeken.

8563674 is ons nummer waar u direct in contact komt met de coördinator, Ruth San A Jong. Wacht niet! Het is een nieuwe situatie waar wij u graag in helpen, begeleiden.

Een e-mail sturen kan ook op info@schrijversvakschool.org of ruth@schrijversvakschool.org

Tot dan!

Stay safe, stay home!

Ruth San A Jong

Schrijversvakschool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.