Oktober 2012 – Nieuwtjes

Wij bieden u in het nieuwe cursusjaar de volgende ‘Nieuwtjes’ (nieuws) aan:

  • Schrijven voor jonge mensen

Op 15 oktober beginnen we met de cursus SCHRIJFTRAINING VOOR JONGEREN. Jonge mensen zijn creatief en verrassen ons met hun inzichten. Marisa Pieplenbosch is de consultant en trainer in communicatietechnieken. Ze heeft  jarenlang  montessorionderwijs gegeven en 25 jaar ervaring in het geven van trainingen aan jongeren.

 

  • Elementaire Schrijftechnieken

We hebben intussen 10 personen voor de cursus ELEMENTAIRE SCHRIJFTECHNIEKEN. We werken graag in groepen van 10 personen, anders kunt u als cursist niet de volledige aandacht en feedback krijgen. We starten in de eerste week van november weer met deze cursus en zullen die het hele jaar door, op gezette tijden blijven aanbieden. De datum van de cursus in november plaatsen we deze week nog op onze website.

  • Onlinebegeleiding bij het schrijven

We bieden onlinebegeleiding  aan personen  voor wie het  moeilijk is  de lessen te volgen op de lesdagen of die niet in groepsverband willen schrijven. U ontvangt opdrachten via de e-mail, stuurt de teksten op dezelfde manier, waarna  u feedback krijgt via tekst en/of skype.

 

  • Manuscriptbegeleiding/coaching

U hebt al een hele poos een manuscript in de lade liggen en wil weten of het publiceerbaar is. Het is een paar keer afgewezen en u hebt nooit, in een reactie erop, vernomen waarom. Met onze manuscriptbeoordeling ontvangt u kritische begeleiding en coaching bij het afronden van uw pennenvrucht.

  • Introductieworkshops

Vanaf 1 november zullen we ook elke laatste zaterdag van de maand gratis introductieworkshops organiseren om u te interesseren de lessen te volgen. Deze  zullen verschillend zijn in genre. Voor meer informatie, kunt u de agenda volgen en/of u abonneren op de nieuwsbrief.

  • Presentaties voor bedrijven en organisaties

We komen u graag uitleggen wat onze werkwijze is, de methodieken die wij toepassen bij het schrijfonderwijs. Bent u met een vakblad, krant, informatiebladen, website of personeelsblad bezig en wilt u uw schrijvers betere teksten laten produceren? Maak een afspraak en we komen langs voor een presentatie van niet langer dan drie kwartier. We verzorgen trainingen op maat.

 

Mail ons: info@schrijversvakschool.org of maak contact 8563674

Welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.