Weer ‘in de lucht’

Ja, ik ben weer ‘in de lucht’. Ben verhuisd naar een ander plekkie. Ik moet wel zeggen dat ik geluk heb gehad dat ik zo gauw iets heb gevonden. De huizenproblematiek is bekend maar positief als ik ben (ahum) heb ik de wetten van ‘ the secret’ toegepast. Het heeft precies 1 week geduurd. Het huis is naar me toegekomen! De aantrekkingskracht heeft gewerkt.
Jammergenoeg werkte de aantrekkingskracht niet op de heren van Telesur. Anderhalve week heb ik moeten wachten op mijn verhuizing. Ze hadden het druk. Laten we allemaal massaal Telesur de schuld van alles geven. Ze hebben ons toch jaren uitgebuit. Anderhalve week wachten op een verplaatsing/ verhuizing vind ik echt te lang. Mijn leven is afhankelijk van de computer en communiceren via die computer. Het gore Internetcafé hier bij mij om de hoek had verbazingwekkend genoeg een snelle verbinding dan de doorsnee cafés. En de Chinees die er zat was aardig tegen mij. ‘Fay tan!’ zei hij elke keer als hij me zag. SRD 1.50,- per halfuurtje. Dat is toch te betalen! Vergeelde stoffige toetsenbord, ventilator in het midden die mijn eigen denken overstemde, jonge kinderen allen aan het gamen, een pot noodles achter een deurtje op een bankje, de Chinees met een tandenstoker in zijn mond en ik, mij plots oud voelend in die ruimte van tien computers. MAAR communiceren ging. Wat kan een mens verslaafd raken aan machines.
Als we de Chinees niet hadden! Mijn broeders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.