Nieuw: Een schrijfcursus cadeau doen! Waardebonnen

IEMAND EEN SCHRIJFCURSUS CADEAU DOEN?

DAT KAN NU OOK.

Vanaf 1 februari 2021 is het mogelijk cursussen/modules aan als prijs /cadeau aan te bieden. Met een waardebon kan de persoon die u verrast zelf een keuze doen uit de verschillende schrijftrainingen. U of uw organisatie heeft de keuze uit een minimaal of maximaal aantal lessen. U betaalt voor de serie en de persoon bepaalt zelf de periode wanner die lessen kan en wil volgen.

Werkwijze bij trainingen

In overleg met de cursist zullen trainingsdata afgesproken worden. Aan het eind van de cursus ontvangen zij digitaal een certificaat.

Elke les duurt twee (2) uren. Alle lessen worden via de applicatie Zoom verzorgd. De cursist ontvangt de link met toegangscode op de afgesproken lesdagen. Van de cursist wordt verwacht dat die via de laptop de lessen volgt zodat er effectief feedback gegeven kan worden door de docent.

Betaling en betalingsvoorwaarden

De waardebonnen dienen vooraf betaald te worden. De waardebon is één (1) jaar geldig en worden op naam geschreven. Voor geleverde diensten en ontvangen honoraria is restitutie niet mogelijk. Restitutie is ook niet mogelijk indien de toekomstige cursist afziet van het voltooien van de training.

Betaling kan via iDeal, de mobiele app naar het nummer +5978563674 of via overmaking bij de Hakrinbank op rekening nummer Schrijversvakschool Paramaribo, 20.809.6317- Swift/IBAN HAKR

Vraag naar de lijst met trainingen.

mail naar: info@schrijversvakschool.org

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.