Fillum! Fillem!

Paramaribo heeft weer een bioscoop! Ik kan weer naar mooie films gaan kijken in een ECHTE bioscoop, op een echt WITTE doek. Wist je dat we heel wat jaren zonder hebben gezeten? Een land zonder bioscoop, dat kan toch niet? Nee ik jok, er was wel een bioscoop(Liberty) maar daar werd een ander genre(lees porno) films afgedraaid.
Vraag me niet hoe de plek heet, maar aan de Wanica straat, waar ook een bowlingcentrum is, waar je kunt eten en naar de disco gaan. Zsa Zsa en nog wat…
Het doet me denken aan The Movies van Curaçao (met 4 filmzalen), waar ik zowat elke zondagavond naar toe ging om de net uitgekomen films te zien. Een zakje popcorn en een flinke cup SPRITE! Aaaaa, gisteravond was ik eerlijkgezegd doodmoe, maar toen zei een lieve vriendin dat ik me ook moet ontspannen en het heeft echt gewerkt! Steengoede film: The Kite Runner. Ik wilde eerst niet gaan, omdat ik het boek nog niet heb gelezen en naar ik begrijp zijn er 1 miljoen al alleen in Nederland verkocht. Na gisteravond wil ik nog meer dat boek lezen!
Oei, maar het wordt dan wel zware concurrentie voor de bioscoop van de Backlot die nog half in de bouw zit, daar bij de Hermitage Mall. Ook lekker dichtbij allemaal.
Ze hebben ook een website waar je lekker het programma van kunt plukken…uhm, daarboven genoteerd. Gevonden! De Paarl Movies. www.suit-entertainment.com
In vervolg neem ik wel een vestje mee, want de airco staat behoorlijk hoog!
Fijn weekend!

Intussen heb ik het boek gekregen van een lieve vriendin! In de boekhandel was het uitverkocht. Dat wordt ‘feesten’ in het weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.