Weer in de lucht

De bevalling is rond. Mijn kindje heet TELESUR! Ze, ja het is een meisje. Ze heeft een klein vierkantig hoofdje en een lange buik.
Onvoorstelbaar, de bureaucratie van Telesur.
Het was mij weer een genoegen om voor dikke Surinaamse dollars vanaf 12 december 2008 van het ene kantoor naar het andere geslingerd te worden. Allerlei beloften, verkeerde boodschappen, halve informatie, vreemde mannen in mijn huis met vuile schoenen aan (en het is regentijd)en een groeiende ergernis of groeiende machteloosheid.
Daar krijg je een buik van die zo groot wordt als een van 9 maanden. Vorige week vrijdag beviel ik. De weeën kwamen en mijn ‘water’ brak. Ik heb Internet weer, er hangen kabels gefromfraaid door elkaar, ben weer bereikbaar.
Ay, ik heb mezelf zo afhankelijk gemaakt van Internet en emailen. In rijen staan doe ik niet meer om transacties te doen. Alles gaat via de computer en ik heb dan wel een laptop, maar andere mensen lastigvallen om even te gaan internetten om mails op te halen, dat vond ik ronduit hinderlijk. Alle codes zijn voorgeprogrammeerd op mijn standalone en tja, geen zin om ze te gaan zoeken. De consequentie was dus vanaf 12 december stilstand, achterstand in mijn leven. Zo voelde het aan. Jajajaj ik weet dat andere mensen het veel erger hebben, niet eens toegang tot enzovoorts. Allerlei excuses om mijn ‘verwend’ gedrag af te keuren. Ja, geduld hebben en al dat soort van mooipraterij, daar hoef je bij mij niet te komen. Internet bespaart mij benzine, papier, inkt, zeep, water,(dan hoef ik niet te douchen) ergernis in files, rijen bij de bank en kostbare tijd en wat al meer, make-up, parfum, okselstick, versleten schoenen. Moet ik doorgaan?
Dus nu ben ik even weer gelukkig en in de lucht. Hoewel, na de bevalling van Telesur kwam de placenta nog…De meneer kon geen wireless verbinding voor me aanmaken.Dus zit m’n laptop zonder en ik achter mijn computervriendje aan om tijd voor me vrij te maken om de juiste kabels in de juiste dingetjes te stoppen.
Zo, en nu laat ik me maar melken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.