lezen Nieuw

Shrinivasi’s nieuwste dichtbundel bij ons te koop

VoorplatHechtenSterkKleinWe weigeren te accepteren dat Surinamers steeds minder poëzie lezen! Op 4 februari hebben we een kleine doos met 50 exemplaren van de nieuwste dichtbundel ‘Hecht en sterk’ van Shrinivasi ontvangen. De schrijversvakschool helpt deze prachtige bundel verkopen. We vinden Shrinivasi ongetwijfeld een van de pioniers van de Surinaamse dichtkunst en elke Surinamer zou een dergelijke dichtbundel in zijn/haar bezit moeten hebben. We voelen ons verplicht als Schrijversvakschool hierin te ondersteunen.

De bundel kost maar SRD 75,- en is bij ons op school te verkrijgen. Stuur een mail naar info@schrijversvakschool.org of bel op 8563674 en we leggen de bundel voor je klaar. Het gaat best hard!

We plakken de link van de recensie van dit mooie, door Uitgeverij IN DE KNIPSCHEER vormgegeven en ingebonden boek. Er zit zelfs een leeslint bij! Geert Koefoed, taalfilosoof, die Shrinivasi’s poëzie door de jaren heeft geanalyseerd, zal deze maand lezingen en colleges houden op het Instituut voor de Opleiding van Leraren (IOL), de Schrijversvakschool en wellicht ook in Tori Oso. Hij probeert deze bundel dan ook te promoten tijdens zijn verblijf hier in februari. Wanneer we data hebben over de activiteiten plaatsen we die online. Volg ook de krantenberichten.

Geef het iemand cadeau, koop het voor jezelf, laat het in je bibliotheek staan, op school, waar dan ook. Poëzie is de taal van het hart.

Trouwens, we hebben ook nog een klein aantal exemplaren van

–          Michael Slory – Torent een man hoog met zijn poëzie – SRD 75,-

–          Bernardo Ashetu – Dat ik liefheb – SRD 84,-

–          Ruth San A Jong – De laatste parade  – SRD 71,-

de laatste paradedat ik je liefhebtorent een man hoog

Klik op de links om meer te lezen over de dichtbundels en de verhalenbundel.