Garde Logo-1

 

Heb je al van De Nieuwe Garde gehoord? Wij helpen auteurs hun weg te vinden in het netwerk van tijdschriften en fora. Broed je op een origineel essay of heb je er al een geschreven maar heb je net wat extra begeleiding nodig en/of zoek je naar mogelijkheden om je stuk gepubliceerd te krijgen? Upload je essay (maximaal 2.500 woorden) dan op onze website Nieuwegarde.org.

PastedGraphic-1
Wij lezen je stuk en als we denken dat het geschikt is voor een traject bij De Nieuwe Garde stellen we een begeleidingsadvies op en zoeken (en vergoeden) een mentor en titel voor publicatie. Je essay wordt dan gepubliceerd bij een bij De Nieuwe Garde aangesloten partnertitel. Zie onze website voor meer informatie over ons en de lopende en afgeronde trajecten.

 

We zien je essay graag tegemoet!

 

Hartelijke groet,

De redactie van De Nieuwe Garde

 

Anne-Marie Poels (H ART), Johannes de Breuker (rekto:verso), Ruth Kief (coördinator), Merlijn Olnon (De Nederlandse Boekengids), Miriam Rasch (Institute of Network Cultures) en Sonja van der Valk (Domein voor Kunstkritiek)

 

Contact: redactie@nieuwegarde.org
Website: Nieuwegarde.org

  

De Nieuwe Garde wordt mede mogelijk gemaakt door de Taalunie en de Van Bijleveltstichting en werkt samen met onder meer Awater, De Gids, De Revisor, Kunsttijdschrift Vlaanderen, Ons Erfdeel en Schrijversvakschool Paramaribo, Tirade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *