Inschrijving: We schrijven ons eigen boek

Aan de ouders van talentvolle kinderen

U kunt uw kind alvast registreren voor de deelname aan het schrijfproject. Het bedrag voor deelname is SRD 25,- per maand. Dit bedrag kunt u meenemen bij de eerste les, of u kunt het bedrag storten bij de Hakrinbank op ons rekeningnummer SRD  206.73.6793.

De kinderen krijgen drie maanden (12 weken) schrijflessen. De eerste trainingsdag is zaterdag 31 augustus van 9 tot 11 uur. We vragen dat u uw kinderen op tijd brengt en afhaalt.training dag 1 165

Onze eerste les begint op zaterdag 31 augustus. We kunnen, omdat het in de maand September vakantie is, ook een andere dag afspreken. Maar dat alles [nationale vrije dagen, vakantieperioden e.d.] bespreken we op zaterdag 31 augustus.
Uw kind hoeft niks mee te nemen; alle schrijfgerei krijgt zij/hij van ons. We gaan intussen ook op zoek naar fondsen voor een drankje tijdens de lessen. Als u suggesties heeft, bent u welkom!

We vragen aan de ouders die via email te bereiken zijn, om zich ook te registreren op de nieuwsbrief voor meldingen en nieuwtjes betreffende de lessen en trainingsdagen. U kunt ons altijd mailen of bellen en smsn voor informatie of vragen.

Vult u in onderstaand formulier de gegevens in van uw kind. Kies de optie ST Jongeren. De geboortedatum en contactadressen zijn belangrijk voor ons.

 

[customcontact form=2]

Bedankt en tot 31 augustus!

Ruth San A Jong
Projectleider

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *