Een ‘barterdeal’ met de Schrijversvakschool kan!

Schrijversvakschool nu ook aan het barteren!

In deze ‘precaire’ tijd moeten wij vooral oplossingsmogelijkheden zoeken en creatief zijn om onze bedrijven en organisaties draaiende te houden. Samenwerken levert nog altijd betere resultaten op. Suriname doet te weinig aan wat men ‘Barteren’ noemt. Een ‘Barterdeal‘ is te vergelijken met een ruilhandel. Barteren is een vorm van zaken doen waarbij niet wordt betaald in geld voor een product of dienst, maar een WEDERDIENST wordt geleverd. 

Wat heeft de SVS in deze barterdeal te bieden?
Het spreekt voor zich: schrijftraining in Creatief, Literair en Effectief schrijven. Het gaat om de basis-technieken van de volgende modules; Proza, Poëzie, Essay, Scenario, Toneelschrijven, Elementaire schrijftechnieken en Effectief schrijven. Uiteraard wordt eerst overlegd met de partner wat de mogelijkheden zijn. In elk geval zorgen wij voor een evenredige deal. Voor trainingen op maat gelden uiteraard aangepaste tarieven.

Wij hebben sinds 2012 geen vaste locatie en geven sinds toen veelal interne trainingen bij bedrijven en organisaties of huren een zaal voor die periode. Wij proberen met deze formule het werk vooral voortgang te laten hebben, daar de vraag zo groot is van vooral individuelen en jongeren.

Wat zoeken wij?
De Schrijversvakschool zoekt naar een lokaal waar wij tenminste 10 personen kunnen accommoderen. Uiteraard met kantoormeubilair en een (school) bord om op te schrijven of op te projecteren. De frequentie is minimaal 1 keer per week. Onze modules duren meestal 4 tot 6 lessen waarvan elk 2 tot 3 uren kan duren.  Lijkt deze deal u wat? Maak vooral contact!  Wij lopen uiteraard eerst langs om ons te oriënteren waarna wij kijken of perioden en tijden geschikt zijn voor beide partijen.ws 28juli12

Wij spreken u graag en zien er naar uit om samen met u de schriftelijke vaardigheid en expressie van Surinamers naar een hoger niveau te tillen.

Alvast dank en de hartelijke groeten,

Ruth San A Jong

Directeur

 

Contactgegevens:

e: info@schrijversvakschool.org
t: 856 3674
www.schrijversvakschool.org
www.onsboek.org

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.