Schrijftraining voor kinderen in Paramaribo, Commewijne, Lelydorp

SCHRIJVERSVAKSCHOOL VOOR HET EERST IN COMMEWIJNE EN LELYDORP
Van De Schrijfbibliotheek/uitgeverij Atlas- Nederland hebben wij op 6 september een financiële bijdrage ontvangen die wij zullen inzetten voor schrijflessen in de vakantie aan kinderen. Auteurs hebben hun royalties bij het boek Van Passie tot Publicatie bij elkaar gebracht en aan de Schrijversvakschool geschonken. Louis Stiller, auteur en gastdocent van de school had toentertijd het initiatief genomen en maakte vandaag contact met ons. Met medewerking van Annemarie Bardan en Marciano Lie A Young konden wij in Commewijne en Lelydorp plannen.

VOOR HET EERST IN COMMEWIJNE EN LELYDORP.
Wij hebben een training voor de kinderen op 13 en 15 september in het Blindencentrum in Paramaribo. Er komen regelmatig verzoeken vanuit de verschillende districten wanneer de schrijversvakschool daar lesgeeft. Het is eindelijk zover.  In Commewijne geven wij op zaterdag 17 september les in het natuurpark te Peperpot, op woensdag 21 september zijn we op Lelydorp in de Henri Hassankhan Scholengemeenschap.
De training van Nos Casitas voor de kinderen van het kindertehuis is op 20 september aan de Hannaslust

WIE KUNNEN MEEDOEN?
urmie en groep 1Kinderen in de leeftijd van 9 t/m 13 jaar. Wij zijn op zoek naar kinderen die van lezen en schrijven houden of graag verhalen vertellen. Op die dag zullen we een eigen boekje in elkaar zetten, een titel bedenken, korte verhalen en gedichten schrijven en veel meer. De schrijfoefeningen zijn verrassend van opbouw die de creativiteit van kinderen vormt en vergroot.

MAAR 30 SRD!
Dankzij de donatie van de Schrijfbibliotheek kunnen wij het eerste tarief van 75 srd terugbrengen naar 30 srd voor deelname! Wij weten dat alle tarieven gestegen zijn, zo dus ook de zaalhuur, stoelenhuur en dergelijke . Nu kunnen wij verder. Geef je kind dus nu op!

 

INSCHRIJVEN
Wat hebben wij nodig:

  1. Naam van het kind
  2. de leeftijd
  3. telefoonnummer van 1 van de ouders

Deze gegevens mailen naar: info@schrijversvakschool.org/ sms of app naar 8563674

———————————-

Nogmaals de data, locatie en tijden:

PARAMARIBO 13 en 15 september: Blindencentrum

Tijd: 9.30 – 11.30 am.

COMMEWIJNE 17 september: Natuurpark Peperpot- Meerzorg

Tijd 9.30 – 12.30 uur

LELYDORP 21 september: HHS [Henri Hassankhan Scholengemeenschap] Indira Gandhiweg 390

Tijd: 9.30 – 12.30

 

 

TOT GAUW!

En oja, enkele verhalen zullen wij op de website www.onsboek.org publiceren!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.