Herinnering Inschrijfdag training Anansiverhalen schrijven

Goedemorgen!

Morgen, 12 januari, is de inschrijfdag voor de training Anansiverhalen schrijven. We hebben de start van de training verschoven naar dinsdag 19 januari. Jongeren die zich al hadden ingeschreven ontvangen een email of sms van ons met het bericht of ze gekozen zijn om mee te doen.

Btekening rsij de inschrijfdag krijg je 5 schrijfopdrachten waar je 2 van mag kiezen en uitschrijven. Het zijn korte schrijfopdrachten van maximaal 100 woorden (ongeveer 10 regels). Wij van de organisatie maken een selectie van 20 teksten en maken na 2 dagen bekend wie in aanmerking komt voor de lessen. Spannend!
Ben je gekozen, word je ingedeeld in 2 groepen: op de dinsdag of de donderdag. Alle lessen beginnen steeds om half 6 ‘s middags. Kom dus op tijd! De locatie is in het Amfitheater bij de Paramaribo Zoo.
Je leert niet alleen goede, verrassende, Surinaamse Anansiverhalen schrijven, maar ook schrijftechnieken die je voor alle soorten tekst kan gebruiken. Doe er je voordeel mee, de les is gratis en wordt gefinancierd door de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Suriname.

LEUK! We zien je morgenmiddag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.