Blog: Dan zie je mooie dingen gebeuren

THERSA WIJDENBOSCH

Een heiden met een groot geloof; dan zie je mooie dingen gebeuren. Wie had dat durven dromen, jaren geleden toen ik zo op zoek was naar de balans in mijn leven. Altijd maar onzeker, nooit mijn eigenwaarde kunnen vinden. En dan is daar dat ene cadeau dat alles veranderde. Een zilveren kruis afgewerkt met diamantsteentjes met een glinstering. De rechte randen, een lange en korte, waarbij de verticale arm langer is dan de horizontale, weinig pranpran, de eenvoud zelve.kruisje

Elke keer wanneer ik dit kruisje aanraak versterkt het mij, geeft het kracht en energie en brengt het gevoel van eigenwaarde weer op de voorgrond als in een warme deken van Liefde. De liefde van God, mijn familie en velen die van mij houden. Ik krijg een stoot aan energie om verder te gaan met de dingen die ik doe. Het geloven in mijzelf is steeds versterkt. Gek dat ik mij nog niet bekeerd heb tot een of ander religie of regelmatig de kerk bezoek, maar dat kruisje draag ik met heel mijn hart. Energie, liefde, spiritualiteit, kracht, eigenwaarde, geluk en Innerlijke rust heb ik er allemaal voor gekregen en laat het nóóit meer los. Het zijn de mooie cadeautjes die dit kruisje mij steeds weer brengt. Nagelbijten en angsten waren mij vroeger niet vreemd. Ook in het werk zocht ik altijd bevestiging en vond die niet. Steeds weer diezelfde types tegen het lijf lopen, die mijn eigenwaarde probeerden te vertrappen. Ik stond niet genoeg in mijn kracht en bleef maar wankelen en twijfelen. Dan sta je ineens voor de keus to run from fear or to face fear. En daar was mijn zus die mij wakker schudde en mij de spirituele eyeopener gaf. Vanaf toen kan ik keuzes maken to face fear (Face Everything And Rise) en heb ik mijn angsten kunnen overwinnen.

Thersa Wijdenbosch
Thersa Wijdenbosch

Wat een tijd leven wij in. Een die onberekenbaar is. Een tijd waar ik mijn kruis elke dag vastpak en even bij stil sta om energie te putten om verder te kunnen. Ik ben consultant en mijn bestaan is opdrachten binnenhalen. Daarnaast coach en counsel ik. Tegenover deze activiteiten staat een prijskaartje dat vaak moet opbotsten tegen de wisselende koers. Een koers van 9.2. Waar gaat het naar toe? Hoe gaan wij overleven in dit mooi Suriname van ons.? Het is soms niet meer te overzien wat die koers met onze prijzen in de winkels doet. Ik moet dan nadenken welke koers ik zelf zal varen als het over mijn business en mijn leven gaat. Gelukkig heb ik mijn zilveren kruisje dat ik dan weer aanraak om kracht en innerlijke rust te krijgen. Om weer mooie frisse ideeën te krijgen en door te gaan met het helpen van mensen. Mensen helpen met uiteenlopende problemen en thema’s. Mijn kruisje laat mij nooit in de steek. Het blijft stralen en positieve energie naar mij zenden ondanks de koers die Ik volg en de stijging van de marktkoers. 9.2 is niet makkelijk om mee te werken, maar het hangt er natuurlijk vanaf hoe ik mijn offertes aanbied en wat ik daarin meeneem. Van belang voor klanten is de verhouding tussen prijs en kwaliteit, maar ook zeker kennis en positieve energie die ik stop in alles wat ik doe. Ik pak natuurlijk nu vaker mijn kruisje vast en praat met God om mij te leiden door deze tijd. De koers is mij niet de Baas .Ik zoek voor mezelf naar een juiste balans tussen de beide KK’s en zal die met mijn geloof in God zeker vinden. “If you believe it, you will see it” is nog steeds mijn lijfspreuk. Change will come waarbij de koers op de achtergrond zal raken en zal stabiliseren. Dankjewel kruisje dat je er voor mij bent en mij de kracht geeft om alles te realiseren in dit leven.

Ik kan wel stellen, dat voor iemand die geen specifiek geloof aanhangt, het kruisje mij heel dichtbij God heeft gebracht. Ik ben door de jaren heen erg veel met het geloof bezig. Veel zaken die in mijn leven gebeurd zijn, had ik zonder het kruisje en het geloof in GOD niet kunnen dragen en niet kunnen realiseren. Elke dag pak ik het Kruisje in mijn hand en dank ik GOD voor de mooie dingen in mijn leven. Ik realiseer mij nu ook steeds meer dat ik nu voor 100% ga voor alles wat er op mijn pad komt en weet dat ik een blijer en gelukkiger mens ben. En echt waar, elke situatie is een ervaring geweest om te kunnen groeien en bloeien. Dat realiseer ik mij nu. Ik had het nooit alleen kunnen doen. It has power and gives power en is duidelijk een teken van overwinning. 2017 is een succesvol jaar voor mij geweest met vele mooie “WOW” momenten die ik blijf koesteren. Hartelijk dank Simone, voor dit machtige cadeau. You’ve changed my life to the fullest. Soso Lobi!

 

 

Deze blog is een resultaat van de training Leren Bloggen die in januari 2018 is verzorgd .

                                                                      

2 thoughts on “Blog: Dan zie je mooie dingen gebeuren

  1. Lieve Thersa,

    Ik heb genoten van je blog. Goede opbouw, en hardstikke goed van je dat je op deze wijze aan de slag gaat met je passie. Altijd communiceren !
    Liefs en ik kijk uit naar nog meer blogs enzo ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.