Updates

Het lijkt echt alsof de school weinig trainingen organiseert. Niks is minder waar. We zijn vooral bezig met interne trainingen voor bedrijven en organisaties. Daarnaast geven wij individuele coaching aan schrijvers die hun manuscript willen laten beoordelen of personen die begeleiding willen bij een specifiek genre.

In een eerder bericht hadden wij het laten weten dat de school geen vaste locatie meer heeft om lessen te verzorgen. Een lokaal huren levert ons teveel kosten op. Daarnaast is de animo voor de vierjarige opleiding veel minder dan voor korte cursussen/ modules. Wij passen ons dus steeds aan de situatie die veelal bepaald wordt door de economie.

Intussen zijn er organisaties of bedrijven die ons blijven benaderen voor literaire projecten die wij in alle discretie doen. Alles heeft gewoon voortgang, alleen doen wij het op afroep. Zo hebben wij voor toekomstige Suripop deelnemers trainingen verzorgd. Wij hebben de deelnemers op het hart gedrukt een finaleplaats te behalen.

De z.g. ‘barterdeals’ hebben bij evaluatie te weinig rendement opgeleverd. We zitten niet stil. Er is een programma uitgezet voor 2019, maar wij wachten nog op goedkeuring van fondsverstrekkers die we hebben benaderd. Blijf vooral onze berichten volgen!

Schrijversvakschool Paramaribo

Voor meer informatie mailen naar info@schrijversvakschool.org of bellen met Ruth San A Jong- directeur op 856 3674

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.